За нас

Хаус Фактор е динамична компания, специализирана в изграждането на нискоенергийни сглобяеми къщи с дървена или метална конструкция.

Съвременните изисквания за уютен дом изискват модерни строителни решения. Постигането на тези решения е нашата цел, а именно бързо и качествено строителство. Затова ние се доверяваме на доказани специалисти с голям опит както в монолитното, така и в иновативно строителство на енергоефективни сглобяеми къщи с дървена или метална конструкция.

Къщите, които строим отговарят на високите изисквания за надеждност, сигурност, шумо и енергийна ефективност. Без ограничения в архитектурата и квадратурата, сглобяемите къщи с дървена или метална конструкция, се отличават със здрава и еластична конструкция, устойчивост на природни бедствия и ниски разходи за отопление и подръжка.

Нашият основен принцип е че готовият продукт, трябва изцяло да отговаря на Вашите очаквания и желания. Заедно с екип от проектанти и архитекти, нашите клиенти сами оформят своя мечтан дом.

Хаус Фактор е гъвкава компания и можем да предложим различни пакети от дейности и материали, които да задоволят индивидуалните желания на клиентите.

Image

Как да ни намерите

Адрес

гр. СОФИЯ
кв. Лозенец, бул. Арсеналски 7, ап. 2

Телефон

0878 140 180